SAMLEREN, ARKEN OG RADIOAMATØREN
Marit Arnekleiv og Eivind Hofstad Evjemo
200323_flyer_MA_1

boksamtale

Lørdag 26. september kl. 18.00 inviterer Harpefoss Hotell til samtale mellom Marit Arnekleiv og Eivind Hofstad Evjemo om kunstboka «Samleren, Arken og Radioamatøren», basert på Marit Arnekleivs kunstprosjekt med samme tittel. Det tredelte prosjektet er tidligere vist med utstillingene «Samleren» og «Radioamatøren» på Oppland kunstsenter 9. mai –14. juni i år, mens siste del «Arken» vises på Harpefoss hotell 19.september – 17. oktober.

 

Boka «Samleren, Arken og Radioamatøren» utgjør et eget verk, der møtet mellom Marit Arnekleivs fotografier og Eivind Hofstad Evjemos kortprosastykker danner et fjerde rom i prosjektet. Boksamtalen er gratis og det er servering utover kvelden. Velkommen til kunst og litteratursalong i ballsalen på Harpefoss hotell!

om deltagerne

Marit Arnekleiv er billedkunstner og har siste 30 årene jobbet med egne kunstprosjekter, kunst i offentlige rom og initiert en rekke prosjekter med andre kunstnere. Mange av prosjektene har vært utendørs og av temporær art. Bor og arbeider på Tretten i Gudbrandsdalen.

Eivind Hofstad Evjemo er skjønnlitterær forfatter med fire utgivelser bak seg. Er også utdannet kurator ved Kunst og designhøgskolen i Bergen. Jobber og bor i Oslo.

 

Arrangementet skjer i samarbeid med Oppland Kunstsenter og Kunstbokmessen B*stard 2020. Kunstbokmessen B*stard er støttet av Kulturrådet, Fritt Ord og Innlandet Fylkeskommune.

Relaterte prosjekter