Open Call
Speculative Writing Workshop, 10. - 12. november
Open Call – Writing workshop tests during residency at BEK_small

Nå kan du melde deg på kurs i spekulativ skriving på Harpefoss kunstarena! Kurset er en del av utstillingen The Host Rock and The Deep Time av Ana Brotas, Karina Sletten, and Viviana Cárdenas, og foregår på engelsk.

 

8 deltagere inviteres med dette til et kunstnerdrevet kurs i spekulativ skriving rundt temaer som gruvedrift, økologi, tidsepoker, mer-enn-menneskelige perspektiver, historie og fiksjon. Kurset vil fokusere på hvordan utvinningsmetoder ikke bare har infiltrert landskap, men også språk, tid, bevegelse og lyd.

 

Foruten skriving, omhandler kurset måter å forestille seg nye geografier, nye fremtider og nye fortellinger. Å spekulere er viktig for å forestille seg alternative scenarier og stille spørsmål ved egne perspektiver. Gjennom ulike skriveøvelser vil det være rom for å diskutere, reflektere over og dele ulike forståelsesformer.

 

I etterkant av kurset vil tekster og verker bli samlet og utgitt kollektivt som fanzine.

 

Vi tilbyr

Overnatting (2 netter i nærheten av Harpefoss kunstarena)

Reise (offentlig transport dekkes til og fra Harpefoss)

Mat (tilbud om alle måltider gjennom kurset)

Materialer (vi tilbyr alle nødvendige materialer for kreative aktiviteter)

 

Kursdetaljer

Dato: 10 – 12 november

Sted: Harpefoss Kunstarena, Gålåvegen 58, 2647 Sør-Fron

 

Hvem kan delta

Alle som er interesserte i disse temaene er velkommen til å delta. Ingen forhåndskunnskap innen skriving nødvendig – alt du trenger er et åpent sinn og ønske om å eksperimentere!

 

Hvordan søke

For å søke om deltagelse, skriv en kort interessemelding (maks 250 ord) som beskriver din motivasjon for å delta og forventninger til kurset. Fortell oss også hvor du reiser fra, om du har noen matallergier eller restriksjoner, og det du ellers tenker kan være viktig for oss å vite i forkant.

 

Send interessemelding til slettenkarina@gmail.com innen 30. september, 2023.

 

Vær oppmerksom på at antall deltagere er begrenset så vi oppfordrer til å søke så tidlig som mulig. For spørsmål om søknad og kurset, ta kontakt med Karina Sletten: slettenkarina@gmail.com

 

Relaterte prosjekter