16. -17. AUGUST
HARPEFOSS HARDCOREFESTIVAL
harpeCLOGOS2_liten
Det nærmer seg tredje utgave av Harpefoss Hardcorefestival, som går av stabelen 16. -17. august. Jon Iver Myren og Johnny Vaet Nordskog fortsetter det gode samarbeidet med Harpefoss Hotell som vertskap og inviterer til nok en hardtslående musikkfest på Harpefoss.
I pressemeldingen kan festivalarrangørene blant annet skilte med unik line-up av band, djs, plakatkunst og filmvisning. De trekker også  fram det svenske bandet God Mother som velger å krysse landegrensen for å spille på Harpefoss, Tromsø-bandet Turdus Musicus som kjører en eksklusiv reunion, Oslo-bandet Dark Times, Of Grace and Hatred fra Bergen og PROBLEMS fra Oslo.

 

Det blir også en utrolig filmopplevelse til festivalen med visning av filmen “UxÅ: A journey to the heart of the Umeå Hardcore scene” oppe i Ballsalen på Harpefoss Hotell kl.15 lørdag 17.august. Regissør Gianni Manno begir seg ut på en nostalgisk reise, sammen med barndomsvennene sine Romain Massé og Theophile Pillault, til Umeå i Sverige for å undersøke hardcore-scenen som blomstret der på 90-tallet.

 

Heggerud Gård stiller opp som vertskap for festivalcampen. Med en unik beliggenhet, fantastisk utsikt og bare 6 minutters gange fra festivalområdet, ligger alt til rette for en helhetlig bra festivalopplevelse. Ta kontakt direkte med Ragnhild Wadahl (996 08 339) for spørsmål knyttet til overnatting.

 

“A Bite of Norway” lyder kanskje kjent for noen? Frank Asle Mathisen og co er menneskene bak det meget smakfulle matkonseptet på festivalen Rondaståk. A Bite of Norway leverer “lokalmat” av høy kvalitet fra det geografiske området arrangementet befinner seg i. Med fokus på kortreiste lokale råvarer, utstrakt bruk av resirkulerbare materialer og norsk tradisjonskost med en twist servert lynkjapt, var det ikke vanskelig for oss i HHF å spørre om de ville være med på laget i år. Magene våre rumler og vi gleder oss!

 

I Kabinettet blir det kombinert salgsutstilling med plakatkunstnerene fra Loco Mosquito (som står for årets festivalplakat) og merchsalg fra alle bandene som gjester festivalen. Etter endt konsert er det bare å løpe fra scenekanten og opp trappen inn i Kabinettet for å sikre deg t-skjorta og vinylen til ditt nye yndlingsband.

 

Musikk til ungdommen. Som i fjor så arrangerer HHF et gratis og rusfritt opplegg rettet mot barn og unge i forkant av festivalen. 15.august kl.18.00 blir det skateboard konkurranse i minirampen i Kåja Idrettspark etterfulgt av 2 konserter inne på Vinstra Ungdomsklubb. Det smått legendariske bandet IEatHeartAttacks (som festivalarrangør Jompi Myren spiller trommer i) skal spille, etterfulgt av Trondheimsbandet Lâche. Konserten starter kl.21.00. Det vil være mulig å kjøpe grillmat og benytte seg av kiosktilbudet inne på Ungdomsklubben. Arrangementet er gratis, har ingen aldersgrense og er rusfritt. Det er et samarbeidsprosjekt mellom Vinstra Ungdomsklubb, Fron Thrasher Team og Nord-Fron Kommune.

Relaterte prosjekter