harpefoss hotell logo

Landhandel interiør
Kafe
Front
previous arrow
next arrow

Kafé

Kafeen på Harpefoss hotell holder åpen hver helg 11–16, fra begynnelsen av mai til slutten av oktober.
Sommeråpningstider er onsdag–søndag, fra slutten av juni til medio august.

 

I kafeen tilbyr vi enkel, hjemmelaget og velsmakende lunsjmeny med toast, vafler og gulrotkake, i tillegg til andre utvalgte produkter fra lokalmatprodusenter og økologiske drikkevarer.


Landhandel interiør
Festsal

Leie lokaler
og servering

Lokaler til kurs, selskaper og møter kan leies i festsalen i 2. etasje eller kafeen i 1. etasje. Vi tilpasser til ditt arrangement og dekker til både selskap og enkel servering om du ønsker det.

 

Kapasitet er 40 personer i festsal og 40 personer i kafélokale. Det er fullt mulig å kombinere begge lokaler, f.eks. møte i festsalen og servering i kafeen.

 

I festsalen er det tilgjengelig høyttaler og videoprojektor, annet teknisk utstyr må leies.

 

Vi kan tilby enkel lunsjmeny fra kafemenyen. For middagsservering mm. kan vi anbefale førsteklasses mat levert fra Engel Konditor og catering på Vinstra. Se hjemmeside til Engel Konditor og catering for full meny: www.engelkonditor.no

 

Pris: 3000,- per dag for enten festsal eller kafé (uten servering).
Tillegg for oppdekking og serveringspersonale; 500,- per time (omfang etter avtale).

 

Ta kontakt her om du ønsker å leie


Landhandel interiør
Leilighet
Frokost
previous arrow
next arrow

Overnatting

Trenger du overnatting har vi en loftsleilighet med eget kjøkken og bad i hotellets 3. etasje. Leiligheten har ett stort og ett lite soverom med 5 senger totalt. Leiligheten er dessverre ikke tilpasset personer som har vanskelig for å bevege seg i trapper.

 

Grunnpris for overnatting er 1500,- per døgn (gjelder 1 person + 200,- per ekstra person) og inkluderer frokost i kafeen. Barn under ett år bor gratis.

Ta kontakt her om du ønsker overnatting


Landhandel interiør
Okulus 1
Okulus 2
Oktagon
Modell
previous arrow
next arrow

Opplevelser

Kunstutstillinger og konserter ved Harpefoss kunstarena arrangeres året rundt, men vi har også månedlige quizkvelder og andre tilstelninger i kafeen og festsalen. Følg med på vår Facebook side for oppdateringer på arrangementer.

 

Andre opplevelser og attraksjoner ved Harpefoss hotell er Okulus, en arkitekttegnet gangbane og kulturanlegg ved Harpefossjuvet. Okulus ligger 300 meter fra hotellet og er åpen året rundt. Okulus har universell utforming og fri adgang utenom arrangementer med billettsalg.

 

Kunstinstallasjonen Oktagon ligger ved naturperlen Klokkarstranda/Strandtjønn ved utløpet av Harpefossjuvet, 10 min gange fra hotellet. Les mer om dette og andre kunstverk i området her: stedskunst.no

 

Vil du se hvordan Harpefossjuvet og stasjonssentrumet så ut for vel 100 år siden, med butikkbygninger, hotell, hesteveier og steinbru, og ikke minst med Harpefoss togstasjon i full drift? I tilknytning til kafeen kan du se Martin Skriubakken sin tre meter lange, naturtro modell av canyonen og bygningene slik det så ut de første årene etter at jernbanen kom i 1896.