1:1 film
Sebastian Rusten
160808_plakat_2_LQ-kopi

Om prosjektet

13. august er det klart for konsert/performance i galleri Kabinettet på Harpefoss hotell. Sebastian Rusten avslutter sin utstilling 1:1 på Harpefoss hotell med en performancekonsert der musikere og forsterkere er plassert i kasser dekket med skogbunn, der lyden kommer opp gjennom disse – tungt og høyt.

 

Se utdrag fra film av performancekonsert her:

1:1 by Sebastian Rusten – Excerpts from Carsten Aniksdal on Vimeo.

 

Sebastian Rusten spiller også barytongitar i det Spellemannsnominerte bandet Dark Times, og har med seg musiker Henrik Øiestad Myrvold og musiker og kunstner Vebjørn Guttormsgaard Møllberg til konserten.

 

1:1 utforsker fremstillingen av fiksjon som virkelighet, og er en utstilling bestående av tegning, fotografi og kasser med skogbunn på gulvet.

 

om kunstnerne

Sebastian Rusten (f. 1986) er fra Oslo og bor på Lillehammer. Han er billedkunstner, illustratør og musiker, og er utdannet ved Einar Granum Kunstfagskole og Kunst og Håndverk på Kunsthøyskolen i Oslo. Han bruker tegning, fotografi, og landart for å utforske forholdet mellom mennesket, natur, og virkelighet.

 

Vebjørn Guttormsgaard Møllberg er utdannet ved Kunstakademiet i Tromsø og Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Han arbeider med videoinstallasjoner, publikasjoner og lyd med referanser til ungdomskultur, arkitektur, post-porno og tekstilhåndverk, samt idéen om samarbeid og vennskap i liv og virke. Han spiller i bandene Haust og Outer Limit Lotus.

 

Henrik Øiestad Myrvold (f. 1990) fra Maura, spiller bass i Haust og Urbanoia, synger og spiller gitar i bandet Outer Limit Lotus, og er vokalist i Blood Suckers. Han har også tidligere spilt bass med Årabrot.

 

 

http://www.sebastianrusten.com/

 

Relaterte prosjekter