jeg TENKTE ikke at jeg skulle helle LEIRE på GULVET for å lage en god LYD

Boklansering B*stard 5. juni

jeg TENKTE ikke at jeg skulle helle LEIRE på GULVET for å lage en god LYD er en bok som oppsummerer et tre år langt prosjekt ved Senter for keramisk kunst på Ringebu Prestegard. Prosjekt rommet er et fjøs. Vinduene er vestvendte med storslagen utsikt over Gudbrandsdals lågen. Arbeidet foregikk delvis åpent for publikum og genererte mange under søkelser, eksperimenter og uforutsigbare resultater. Ofte var jeg alene. Med skisse blokk, videokamera, fotografiapparat og skrivemaskin registrerte jeg det jeg så og opplevde. Det jeg hørte, det jeg snakket med andre om og det andre fortalte meg. I kortere perioder inviterte jeg inn en rekke kollegaer som deltok i eksperimentet gjennom lyd, musikk, foto og tekst. Prosjektet, som forøvrig tok utgangspunkt i 37 forlatte søyler, bygget av ti tonn leire, var i konstant transformasjon og samtidig sterkt knyttet til stedet.

Hvorfor og hvordan kan noe slikt fanges i et bokformat?

 

Med Ane Landfald, Anne Gry Haugland, Hege Rimestad, Katrine Køster Holst, Sigrid Espelien, Simen Korsmo Robertsen og Trond Lossius og Samantha Albert.

 • Pris 250 NOK

  Hardcover 216 sider

  Design: Eller med a

  Trykk: Tallinna Raamatutrükikoja

   

  Boka er utgitt i samarbeid med Senter for keramisk kunst og har mottatt støtte fra Norsk Kulturråd

   

  © Harpefoss hotell 2022

  ISBN 978-82-690497-7-0

  TILT #8

   

  For mer informasjon og bestilling: kontakt@harpefosshotell.no