Selskaper og møter

 

Hotellets mange særegne rom fungerer som ramme for opplevelserike og varierte opplegg, enten det er kurs, møter eller selskaper. På grunn av begrenset sengekapasitet på hotellet formidler vi gjerne overnattingstilbud i samarbeid med idylliske Heggerud Gard, med 5 min gangavstand fra Harpefoss hotell.

Festsalen

FESTSALEN (2. etasje)

Festsalen kan dekkes på for selskap inntil 30 personer. Rommet er utstyrt med audiovisuelt utstyr for konferanse og møter med sitteplasser for 50 personer. Intimscene og bar for arrangerementer, konserter, foredrag og filmvisninger.

Leie av ballsal 2000,- per dag/kveld. Servering etter avtale

Se eget program for publikumsarrangementer på Harpefoss kunstarena

 

LANDHANDELEN (1. etasje)

Landhandelen har sommeråpen kafé i perioden mai-august, men kan også leies til møter og selskaper. Mulighet for å slå dette sammen med gallerirom utenom utstillingsperioder. Landhandelen har plass til ca. 20 personer med oppdekking, og ytterligere 30 i galleriet.

Leie av landhandel og pakkhus 2000,- per dag/kveld. Servering etter avtale

 

LÅVEN (frittliggende bygning)

Låven er en restaurert og fullisolert sveitserlåve med åpen planløsning på 120m2. Bygningen fungerer som atelier, og kan ved forespørsel leies for større arrangement og eventer.

 

PARK

I kombinasjon med hage/parkanlegg er det mulig å legge til rette for både innendørs og utendørs servering, selskaper, arrangementer, konserter, minifestivaler, kurs, samlinger og formidlingsopplegg.

 

Enten det er mindre arrangementer eller større markeringer, vil Harpefoss være et unikt samlingspunkt for spesielle opplevelser.

Kafé
Harpefoss hotell
Gålåvegen 58, 2647 Sør-Fron, Norway
Booking: kontakt@harpefosshotell.no
Mobile: (+47) 411 07 932
Webpage by Eller med a, Graf AS, Byggstudio